Amiket mondanak rólunk mások…

Ádám

Befektetési céllal kerestem lakást az interneten, így bukkantam a Bethlen Gábor utcai ingatlanra.

Barbi és János pontosan tájékoztatott az ingatlan múltjáról, alaposan megmutatták a 27m2 minden egyes négyzetméterét. Azt hiszem sokat nem is vacilláltam, néhány másik ingatlan megtekintése után egyértelműen erre esett a választásom.

Nekem az elsődleges szempont a lakás elhelyezkedése volt és hogy mennyire tudja majd a jövőbeni vendégek igényeit kielégíteni. Nem egészen egy hónap elteltével, azt látom, hogy maximálisan elégedett az a 6 vendég, akik már a lakásban töltöttek néhány éjszakát, és felkeltettem az érdeklődését annak a 11 airbnb-zőnek, akik már leadták a foglalásukat az év hátralévő részére. Egy hónap, 17 foglalás, több mint 1000 oldal megjelenítés. Szerintem ez mindent elárul, az ide látogató vendégek szeretik a minőséget és a mutatós,jól berendezett, kényelmes lakásokat.

Kecskeméti Károlyné (Rozika)

A lakás minden kényelemet kielégít, a berendezése annyira sokoldalú, hogy szinte azonnal lakható állapotú. Nagyon hangulatos, fiatalos a lakás berendezése és kiegészítői, kellemes itt lenni.

Nem egyszerű egy ilyen kislakást berendezni, hiszen nehéz megtalálni az ide illő bútorokat, és ettől megkímélik a leendő lakót.
Befektetőként az sem hátrány, hogy nem a legdrágább bútorokkal, kiegészítőkkel dolgoznak, törekednek a költséghatékonyságra.

Egy kedves követőnk Facebook-on

Sziasztok !
Csak elismerően szeretnék gratulálni az igényes lakásokhoz, amit létrehoztok, nyomon követem, hogy “miből” mi “lesz” a felújítás végére.
Nem a leggagyibb anyagok / úgysem mi lakunk benne, jó lesz az! / , praktikum, helykihasználás, az enteriőr megtervezése, mind arról tanúskodik, hogy szívvel-lélekkel csináljátok.
Szívből gratulálok még 1x !