Igazi belvárosi lokáció

…és egy vagány kislakás

  • 29 nm, 1. emelet
  • Vásárlás időpontja: 2019. január
  • Eladás időpontja: 2019. december

A lokáció tökéletes, közvetlenül a Ráday utca elején van a ház, pár lépésre vagyunk a Kálvin tértől.

A lakást befektetői finanszírozással vásároltuk, ráadásul nagyon jó áron sikerült hozzájutni, így kiemelten magas hozammal zártunk.

A lakás megvásárlásakor elég ramaty állapotban volt. Korábban egy idős néni lakott itt, aki a folyosóra járt ki még a mosdóba is, így se fürdőszoba, se illemhelyiség nem volt korábban a lakásban.

Ennek kialakítása abszolút ránk várt, sokat gondolkodtunk rajta, hogy bevigyük-e a fürdőrészt a szobába, de nem szerettük volna elveszíteni azt a nagy teret, amit a szoba adott, ráadásul a hátsó ablakoknak köszönhetően nagyon világos a szoba, így a világos térből vettünk volna el a fürdőszoba javára, ahol ez ugye nem szempont. Így a konyha, illetve közlekedő részben hagytuk végül a fürdőszobát.

No de nézzük inkább az előtte képeket!

A lakás kivitelezése kicsit nehézkesen indult, hiszen pont ekkoriban döntöttünk úgy, hogy saját alkalmazottakkal szeretnénk a továbbiakban folytatni a kivitelezési munkáinkat. Ez főleg amiatt volt, mert ezt megelőzően körülbelül 3-4 kivitelezőt elfogyasztottunk, és sajnos nem igazán voltunk elégedettek. De gondolom ezzel nem mondunk sok újdonságot 🙂

A lényeg, hogy időközben felvettünk pár szakembert, akiket igen nehéz volt jelen piaci környezetben megtalálni, de szerintünk megérte, hiszen azóta is együtt dolgozunk, és csodálatos lakásokat készítünk.

Visszatérve a Ráday utcai projektre, a lakás végül elkészült, és szerintem nagyon gyönyörű lett.

A végeredmény pedig ilyen lett.

A kislakás végül egy kedves fiatal pár tulajdonába került, akik itt kezdték meg közös életüket.

Érdekesség, hogy végül semmilyen berendezést nem kértek a lakás megvásárlásakor (ez az esetek 95%-ában másképp van), így a dekoráció és a bútorok ránk maradtak, amiket természetesen a további projektek során újra tudunk hasznosítani.

A home staging során a bútorok és a dekoráció csak egyfajta segédeszköz, hogy megmutassuk a terekben rejlő lehetőségeket. Kíváncsi vagy, hogy miben különbözik a lakberendezéstől?

Gyere nézd meg!