Gondolkozol ingatlanbefektetésben?

Rövid távon továbbértékesítési céllal?

Vagy inkább hosszú távon bérbeadási céllal?

Mi ezzel foglalkozunk és hidd el, megéri!
Ha nem így lenne, akkor nem ezzel foglalkoznánk…

A LAKÁSBEFEKTETÉS NEM ZSÁKBAMACSKA

Befektetőink valós eredményeket érnek el.

„BEFEKTETNI NEM KOCKÁZATOS.
TUDÁS NÉLKÜL BEFEKTETNI VISZONT RENDKÍVÜL KOCKÁZATOS.”

Robert T. Kiyosaki

Ezért nem engedheted meg magadnak, hogy megalapozatlan döntéseket hozz.

Vajon Neked való a lakásbefektetés?

Ismerős ez? Van némi megtakarított tőkéd, de a banki kamatok elkeserítően alacsonyak. Nem igazán tudod, hogy hova tedd a pénzed, mibe fektesd. Az ingatlanpiac érdekel, de nincs tapasztalatod, nincs kihez fordulj segítségért.

Látod, hogy mennek fel az ingatlanárak, és szeretnél ebből az emelkedésből részesedni valamilyen formában. De mégis hogyan csináld? Melyik lakás a jó befektetés? Mennyit fogsz keresni rajta? Nem akarod elveszíteni a nehezen összekuporgatott megtakarításaid. Teljesen tanácstalan vagy, hogy mi a jó döntés.

Tökéletesen tisztában vagy vele, hogy manapság az ingatlan a legjobb befektetés. Passzív jövedelmet szeretnél, ami kiegészíti, vagy idővel kiváltja a mostani bevételeidet? Nos erre is megoldást nyújthat lakásbefektetés, mégpedig úgy, hogy közben Te irányítasz mindent.

RÖVID TÁVÚ INGATLANBEFEKTETÉS

Mit kell tenned egy továbbértékesítési célú lakásprojekt esetén?

Találni egy jó kondíciókkal rendelkező, olcsó ingatlant, teljes körűen felújítanod és jó áron eladnod.

Ez igen egyszerűnek hangzik, de mindannyian tudjuk, hogy közel sem az ma, Magyarországon, amikor a kőművesbrigádok minden másodpercben csak úgy felszívódhatnak, vagy az eredetileg kialkudott ár dupláját kérik el…
Nem is beszélve arról, hogy honnan tudhatnád, hogy melyik a jó ingatlan, és mi a megfelelően alacsony ár?
És mekkora lakást vegyél? és mennyiért újítsd fel? Mit tegyél bele, hogy valóban növeld az értékét?

Millió és millió kérdés, ami ilyenkor felmerülhet benned, amire nem tudhatod a választ.

A nyilak jobbra-balra húzásával a Szövetség 21 projektünk előtte-utána képeit láthatod.

HOSSZÚ TÁVÚ INGATLANBEFEKTETÉS

Bérbeadásban gondolkozol?

Akkor az a jó hír, hogy csak egy tökéletes ingatlant kell találnod, ami megfelelő a bérbeadásra, és nem árt, ha hosszú távon értéknövekedési potenciál van benne.

 • Vajon Te tudod, hogy milyen ingatlant keress pontosan, ami megfelel ezeknek a követelményeknek?
 • Hol lehet elérni a befektetett pénzedhez képest a legmagasabb hozamokat?
 • Mennyire érdemes felújítani a lakást, ha bérbe szeretnéd adni?

Nyugi, mi sem úgy születtünk, hogy tudtuk a válaszokat a fenti kérdésekre, csak időközben a sok-sok tapasztalattal megtanultuk, és szívesen segítünk Neked is, hogy jó döntést hozz!

A nyilak jobbra-balra húzásával a Bethlen 6 projektünk előtte-utána képeit láthatod.

1. Nézz körül az Eladó lakásaink vagy a Futó projektjeink között!

Rengetegen vásárolják az elkészült lakásainkat hosszú távú befektetési céllal. Miért is? Mert kompakt termék. Kész van, és már semmit nem kell tenned ahhoz, hogy kiadható legyen. Semmire nem kell pluszban költened és nem kell utánajárnod!

1 év garanciát vállalunk mindenre és vélhetően még ezután legalább 10 évig maximum tisztasági festésre kell költened.

Tapasztalataink alapján nagyon jó hozamokat lehet elérni az értékesített kislakásainkkal. Kb. 6-7%-os éves hozamot termelnek a lakások a bérleti díjból, emellett folyamatosan értéknövekedési potenciál van bennük. Az elmúlt pár évben folyamatosan emelkedett az eladott lakásaink értéke.

2. Bérbeadási célra készítünk neked egy ingatlant

Előfordulhat, hogy már van egy kislakásod, amit szeretnél bérbeadásra felkészíteni, vagy már kinéztél egyet, amit most vennél meg.

Ebben az esetben is tudunk segíteni Neked a felújítás koordinálásában, és a lakás bérbeadásra történő felkészítésében.

Kérlek csak akkor keress minket, ha tényleg egy olyan szintű kislakást szeretnél, mint amilyen jellegűeket mi csinálunk.
Nekünk tényleg fontos, hogy egyrészt a befektető is jól járjon, de a lakás végső felhasználója is igazán az otthonának érezhesse a lakást. Ez lényegében azt jelenti, hogy nem vállalunk ésszerűtlen kompromisszumokat a lakás felújítása során.

Keress minket, ha segíthetünk!

Milyen hibákat követhetsz el?

Azt szokták mondani, hogy a lakás vásárlásánál a legfontosabb 3 tényező a LOKÁCIÓ, LOKÁCIÓ, LOKÁCIÓ.

És igen, tényleg ez a legfontosabb. Ismerned kell a várost, a kerületet, az utcát, a házat kívülről-belülről, a közeget, az ott élő embereket, a környéket, az infrastruktúrát, egyszóval szinte mindent.

Persze figyeled a hirdetéseket, és olcsón keresel ingatlant, de vajon tényleg ismered a valós piaci árakat? Ahhoz, hogy ezt átlásd, legalább 20-30 lakást kellene megnézned gyakorlatilag pár háztömbnyi területen belül. És még ezután sem biztos, hogy jó döntést hozol.

Ajánlottak egy jó generálkivitelezőt és Ők majd megcsinálják a teljes felújítást, vagy majd keresel egyet az interneten? Szerintem hallottál már Te is rémtörténeteket ezzel kapcsolatban, és sajnos az élet ezt újra és újra visszaigazolja. Légy elővigyázatos!

Emellett Te is tudod, hogy egy felújítás menedzselése nem éppen leányálom. Rengeteg utánajárás, beszerzés, ügyintézés, mire a végére érsz. Sokaktól halljuk, hogy akár 1 évig is elhúzódhat egy felújítás, ha nem profikat bízol meg. És ne feledd! Egy ingatlanbefektetés esetében az idő pénz! Szó szerint!

Sokan álmaik lakását valósítják meg egy lakásbefektetés során, drága anyagokat építenek be a lakásba, amit később nem tudnak érvényesíteni az árban.  A lakásnak valóban gyönyörűnek kell lennie az eladáskor, de a lényeg az, hogy pénzt kell termelnie valamilyen formában! És már az elején tudnod kell, hogy körülbelül mennyit fogsz keresni rajta, ismerned kell a teljes költségvetést, és hogy ebbe mi fér bele pontosan.

Mert Te mindig is szeretted az antik bútorokat, a romantikus virágokat, vagy a hatalmas sarokkádakat. És vajon a lakás végső felhasználójának (későbbi tulajdonosnak, bérlőnek stb.) is ezek tetszenek majd?

Mire nyújtunk mi megoldást?

Azokon a szűk mikropiacokon, ahol éppen ingatlanbefektetéseinket végezzük gyakorlatilag betéve ismerünk minden utcát és minden házat. Ismerjük a környéket, a lakosokat, a kávézókat, az éttermeket, a parkokat, a tömegközlekedési lehetőségeket, minden előnyével és hátrányával együtt.

Velünk a tökéletes lakást fogod megvenni!

Egy átlagos ember élete során maximum 2-5 ingatlant vásárol. Nekünk az elmúlt években közel 40 lakás ment át a kezeink között, hetente több ezer ingatlanhirdetést nézünk át, így biztos lehetsz benne, hogy ismerjük a piaci árakat. 

Vannak bevált, régi embereink minden szakterületre, és mi magunk szervezzük a munkát.

Együtt dolgozunk több alvállalkozóval, köztük nyílászáróssal, villanyszerelővel, víz-gázszerelővel, kőműves és festőcsapattal, asztalossal stb.

Egy kislakás felújítása kb. 2-2,5 hónap alatt zajlik le, a kulcs átvételétől kezdve a teljes berendezésig és átadásig. A felújítás során folyamatos kapcsolatban vagyunk a befektetővel, így megfelelő információkat kap arról, hogy mikor milyen állapotban van a lakás.

Ár-érték arányban a legmegfelelőbb anyagokkal dolgozunk és előzetes költségtervek alapján valósítjuk meg a projektjeinket, így nincsen a végén elcsúszás a nyereséggel kapcsolatosan sem.

 

Mindig tudjuk már a lakás vásárlásakor, hogy ki lesz a vevőnk! Pontosan meghatározzuk a célcsoportot, és az Ő igényeiknek megfelelően alakítjuk ki az ingatlant. A lakás berendezésénél is ezeket a szempontokat vesszük figyelembe, és fontosnak tartjuk a HOME STAGING megfelelő alkalmazását is. Ezért is tudjuk nagyon gyorsan értékesíteni az ingatlanokat.

Szeretnél egy jól működő lakásbefektetési projekt részese lenni?

Vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Kik vagyunk mi?

Kabai Barbara és Rogács János (házaspár). A Kislakás Invest Kft.-t 2017-ben alapítottuk, de már több éve foglalkozunk ingatlanfejlesztésekkel magánoldalon.
Közgazdászok vagyunk, főiskolai/egyetemi végzettséggel, több mint 10 éves középvezetői és menedzseri munkatapasztalattal, de jó lehetőségeket láttunk az ingatlanpiacban, és ezért indultunk ebbe az irányba. Ráadásul időközben született egy kisfiúnk, így a multikörnyezet nem éppen volt ideális világ a továbbiakban számunkra.

Miért hallgass ránk, ha lakásbefektetésről van szó?

Mert mi nem csak papolunk a lakásbefektetésekről, hanem a gyakorlatban is csináljuk.

 • vannak saját projektjeink, melyben a saját tőkénket kockáztatjuk

 • 2013 óta ezzel foglalkozunk
 • az összes lakásprojektünk nyereséggel zárult
 • teljes körű projektmenedzselést végzünk, így a befektetőnek lényegében csak a finanszírozás a feladata

Kabai Barbara

közgazdász, home stager

Rogács János

közgazdász, sales guru

KORREKTSÉG

Fontos számunkra a megbízhatóság és a tisztesség. Mi is ilyenek vagyunk, ezt elvárjuk a partnereinktől, alvállalkozóinktól, de az Ügyfeleinktől is.

PRAKTIKUSSÁG

Sokszor kis alapterületű ingatlanokkal foglalkozunk, így nagyon szeretjük azokat a megoldásokat, amik valami pluszt adnak a lakáshoz. Szeretünk minden négyzetmétert hasznosan kihasználni úgy, hogy közben nem zsúfoljuk halálra a lakásokat.
Szeretjük az eldugott gardróbokat, a beépített szekrényeket, a galériákat, mivel ezek mind-mind élhetőbbé teszik a kisebb alapterületű lakásokat.

HITELESSÉG

Az első lakást 2014-ben csináltuk, végigszenvedtük, és nagyon utáltuk. Hiszen ki szereti a lakásfelújításokat? Nagyon sok utánajárás, szervezés, egyeztetés, macera, pakolás, por, vitatkozás a szomszédokkal stb. De ahogy mondani szokás, teher alatt nő a pálma…
Így utólag azt mondjuk, megérte.. Rengeteget tanultunk az évek során a kezdeti hibáinkból, és azóta jól szervezhetőek a folyamatok, az ügyintézési módszerek, elszámolások. Mostanára már tényleg megszerettük, valós értéknek tartjuk a munkánkat. Sokszor lepusztult, lakatlan lakásokból csodaszép, praktikusan berendezett és valóban élhető ingatlanokat varázsolunk. Kicsit tovább élünk ezáltal mi magunk is…

Saját projektjeink mellett főként olyan partnerekkel, befektetőkkel dolgozunk együtt, akik kisebb ingatlanprojektek teljeskörű levezénylésében kérik a segítségünket.

Segítünk:

 • a megfelelő ingatlan kiválasztásában,
 • a teljes felújítás kivitelezésében,
 • a lakberendezésben,
 • de akár a továbbértékesítésben, vagy a bérbeadásban is.

Bármelyik ingatlanból kihozzuk a legtöbbet, persze adott pénzügyi keretek között.

Keress minket és segítünk álmaid megvalósításában!