RÓZSASZÍN ÉS MENTA

Egy csajos kislakásban

  • 27 nm, 3. emelet
  • Vásárlás időpontja: 2017. december
  • Eladás időpontja: 2018. március

A 2.0. projektnevet azért kapta a lakás, mert pont ugyanabban a házban van, ahol már egyszer dolgoztunk pár hónappal előtte (István 31 projekt). Ez a lakás közvetlenül felette van, a 3. emeleten.

A ház közepes állapotban van, de mivel nagyon jó profitot hozott az előző projekt is ebben a házban, így már nem féltünk belevágni egy újabb projektbe ugyanitt.

A lakás átvétele után azonnal megkezdtük a felújítást.

A lakás alaprajza majdnem ugyanaz volt, mint István 31. projekt lakásé, csak máshonnan nyílt a fürdőszoba. Ennek köszönhetően kicsit több hely jutott az étkezőrésznek, és nagyobb volt a fürdőszoba is, így be tudtunk építeni egy nagy kádat is a szokásos zuhanykabin helyett. Emellett a gardróbszoba is maradt a kis helyiségben, ahogy a szomszéd lakásnál is.
Sokat gondolkoztunk azon, hogy a gardróbszobába áttegyük-e a fürdőszobát, de sajnos nem tudtuk volna megoldani a WC vízelvezetését, így maradt az eredeti verzió.

A felújítás hozta az eddigi rekordunkat. Gyakorlatilag 2 hónap alatt ment át, nyílászáró cserével, burkolással, festéssel, egyedi bútor készítéssel és beszereléssel, illetve teljes berendezéssel együtt.

Nem volt egyszerű menet! Rendkívül nagy szervezettséget és odafigyelést igényelt mindenkitől, hogy tartsuk a tempót. Emellett jól jött a csillagok együttállása is 🙂

Legnagyobb meglepetésünkre a lakás elkészülésének napján foglalózta is valaki a lakást.

És lényegében ez egy Facebook bejegyzésnek köszönhető. Hiszen folyamatosan jelezzük Nektek, amikor egy-egy új lakásunk elkészül, vagy már nagyon közel van az átadása. Amikor ezt a lakást kezdtük el bemutatni, akkor szinte azonnal többen is jelezték, hogy szeretnék megnézni a lakást, amint elkészül, így már az elkészülés napján ketten is jöttek este megnézni az ingatlant. Az egyik korábbi lakásérdeklődőnk pedig úgy döntött, hogy foglalózzák is a lakást.

Kíváncsi vagy, hogy milyen eladó lakásaink vannak jelenleg? Te sem szeretnél lemaradni az újonnan elkészülő lakásainkról, amikor piacra dobjuk őket? Gyere, nézd meg a kapcsolódó oldalt, ahol feliratkozhatsz arra a hírlevelünkre, ahol a folyamatban lévő projektjeinkről és elkészülő lakásainkról hírt adunk.