Abban hiszünk, hogy ha megfelelő időt/pénzt/energiát beleteszel az ingatlanod eladásra történő felkészítésébe, akkor az mindig megtérül! 

Csak és kizárólag olyan ingatlanok értékesítését vállaljuk, amelyek általunk vagy a mi Home Staging tanácsadásunk során alkalmazott elveknek megfelelően kerültek eladásra történő felkészítésre. 

Érvek mellettünk:

 • Mi valóban olyan árat mondunk, ami megállja a helyét, hiszen az ár  egy nagyon komoly piacelemzés során kerül meghatározásra, az összes versenytárs figyelembe vételével. 

 • Professzionális értékesítők vagyunk, ami nem egyenlő a mostanában oly pejoratívan hangzó “tipikus sales-es” jelzővel. Mi hiszünk az őszinteségben, a felkészültségben, a pontosságban, a kiszámíthatóságban. Fontos, hogy ezt elvárjuk az Ügyfeleinktől is!

 • Az ingatlan értékesítését piaci áron vállaljuk (3-5%), DE! ez részben vagy akár teljes egészében tartalmazza a Home Staging – azaz az ingatlan eladásra történő felkészítésének díját!

 • Teljes körű szolgáltatást végzünk, azaz előfordulhat olyan is, hogy átvesszük Tőled az ingatlanod kulcsát, levezényeljük az ingatlan eladásra történő felkészítését, akár a tervezéssel, teljes kivitelezéssel, berendezéssel és értékesítéssel, majd találkozunk az ügyvédnél, ahol vélhetően egy jóval magasabb áron adod el az ingatlanodat, mint azt most gondolod. 

 • Profi marketing csomagot állítunk össze a lakásod eladásához, hiszen tudjuk, hogy milyen formában, milyen hirdetési felületeken kell hirdetnünk ahhoz, hogy valóban sikeres és gyors legyen az eladás.  

 • Nem csak végrehajtunk, hanem gondolkodunk is!
  Megtaláljuk azokat a megoldásokat, amik ár-érték arányban a leginkább megfelelőek, illetve leginkább a megrendelő igényeit szolgálják

 • Mi nem ígérgetők vagyunk, hanem megvalósítók.
  Ha itt vagy az oldalunkon és kicsit már körülnéztél, akkor gondolom ezt nem is kell magyarázni..

Ha velünk szeretnél dolgozni, akkor kérlek mielőbb jelezd számunkra. 

Írd meg nekünk, hogy miben tudunk pontosan segíteni?