Éves szinten minimum 50.000 ingatlanhirdetést tüzetesen átnézünk, és minimum 300 lakást megnézünk személyesen. Egyrészt imádjuk ezt, másrészt keresünk folyamatosan ingatlanbefektetésnek megfelelő lakásokat főként a fővárosban.

Tapasztalataink alapján az ingatlanok tulajdonosai nincsenek tisztában azzal, hogy mennyi az ingatlanuk valós értéke, vagy nem tudják, hogy mekkora plusz felárat érhetnének el a Home Staging – azaz az ingatlan felkészítése segítségével.

Nagyon sok olyan ingatlanhirdetést látunk, ahol a lakás ára jóval az elérhető ár alatt van meghatározva, ekkor általában 1-2 hét alatt eladják a lakást, és boldogok, hogy milyen jó üzletet csináltak. Nem gondolván arra, hogy akár millióktól estek el…

De a fordított eset is gyakori, amikor túlárazott az ingatlan, és hónapokig, akár évekig a piacon van.

Ezen a lakás felkészítése általában nagyon sokat tud segíteni. Nem egyszer fordult már elő, hogy a Home Staging alkalmazása után, az addig több évig eladhatatlan lakás a lakás eladásra történő felkészítése után pár hét alatt gazdára talált, az eredetileg meghatározott (egyébként a lakás akkori állapotához képest túlárazott) ár feletti áron.

Főként abban tudunk segíteni, hogy:

  • Miként tudsz minél inkább felkészülni az ingatlanod értékesítésére?
  • Hogyan add fel az ingatlanhirdetésedet? Hol, milyen fórumokon tudod hatékonyan hirdetni az ingatlanodat?

  • Hogyan tudod megfelelően felkészíteni az ingatlanodat az eladásra, hogy az akár milliókkal többen érjen?

  • Hogyan gondolkodj, amikor a vevővel beszélsz? Mit kérdezz tőle? Hogyan kommunikálj?

Mi valóban a Te érdekeidet képviseljük. Azért, hogy több maradjon a Te zsebedben…
Keress minket, ha segítsünk: