SÁRGA ÉS FEKETE

Geometrikus minták

  • 32 nm, 2. emelet
  • Vásárlás időpontja: 2018. június
  • Eladás időpontja: 2018. november

Szintén befektetőnek készült a kislakás, amit már eredetileg is továbbértékesítési céllal vásároltak.

Ez az első olyan projektünk, ami nem a 7. kerületben volt. Itt a Palotanegyedet választottuk célpontnak, ami egyre közkedveltebb része Budapestnek. Közel van a bulinegyedhez, de mégsem a bulinegyedben van, amit egyre jobban szeretnek a fiatalok is. Hiszen bulizni mindenki szeret a bulinegyedben, de ott élni, vagy ott aludni már kevésbé vonzó történet.

A kislakáshoz – helyi viszonylathoz képest – jó áron jutottunk hozzá, de mindez annak volt köszönhető, hogy a vásárláskor rengeteg  végrehajtás volt a tulajdoni lapon, amik mindegyikét tisztázni kellett a lakás tényleges átvétele előtt.

A tulajdoni lap kipucolása nem volt egyszerű, hiszen minden “hitelező”-nél egyesével kellett megállapodni a beterhelt jelzálogjog törlésének feltételeiről.
De összességében megérte az utánajárást, hiszen egy nagyon jó ingatlant sikerült megszereznünk, egy gyönyörű, növényekkel beültetett házban.

A lakás átvétele után viszonylag sokat gondolkoztunk azon, hogy meghagyjuk egy szobásnak, és kialakítsunk egy hatalmas galériát, vagy inkább egy másfél szobás kislakást csináljunk belőle.

Végül a másfél szobás verziót választottuk, és álmennyezetet kapott szinte az összes helyiség a kislakásban. Ennek köszönhetően az előtte-utána képek sem olyan jól értelmezhetőek, hiszen szinte teljesen megváltoztattuk az eredeti lakás alaprajzát.

Volt némi kompromisszum ebben is, hiszen így a nappalirész kisebb lett annál, mint a szokásos elrendezésünk, de összességében véleményünk szerint nagyon jól sikerült a lakás.

Dekorációban a mostanában oly divatos geometrikus minták kapták a főszerepet.

A követőink között ez az eddigi legnagyobb sikerű projektünk. Nagyon tetszett mindenkinek a sárga-fekete-szürke dekor, és az egyedileg – nem mellesleg egyébként általunk készített – festmény is sok elismerést kapott.

Az új tulajdonos befektetési szándékkal vásárolta az ingatlant, várhatóan hosszú távú bérbeadással fogják hasznosítani.

Te is bérbeadási szándékkal keresel ingatlant? Nézd meg a Bérbeadási kisokosunkat, hasznos lehet.