VILÁGOSKÉK, SÖTÉTKÉK

A kék ötven árnyalata

  • 23 nm, 1. emelet
  • Vásárlás időpontja: 2017. december
  • Eladás időpontja: 2018. április

Ez a lakás szintén az egyik befektetőnknek készült, befektetési céllal.

Nagyon örültünk a vásárláskor, hiszen a ház állapota rendkívül szép volt, tiszta, felújított lépcsőházzal, szép belső udvarral. A lakás négyzetméterben nem volt túl nagy, de egy kis csinosítással, és ideális berendezéssel nagyobbnak érezhetőek a terek. Ezt pedig már akkor tudtuk, mikor megvettük a lakást.

Több lakásunknál tágítjuk a teret, és növeljük a térérzetet azzal, hogy kivesszük az eredeti konyha és szoba közötti fal egy részét. Nos, itt szinte az egész korábbi fal áldozatul esett.

Mint azt már korábban is láthattátok többször nagyon hasonló design van a lakásainkban. Ez annak köszönhető, hogy hiszünk abban, hogy inkább egy visszafogott vonalat hozunk, amit aztán kiegészítőkkel, vagy akár egy-két dísztapétával minden Ügyfelünk a saját stílusára formálhat. 

Persze tudnánk nagyon vad kreációkat is alkotni, de legfőképpen az élhetőség, a praktikusság az, ami számunkra fontos. Emellett az, hogy az új lakóknak már ne kelljen olyan munkákkal foglalkozni, amihez feltétlenül szakember kell. Természetesen igény esetén teljesen végigvisszük a projektet, és több designt, színeket, berendezést is hozunk bele, de ez már csak a végső felhasználó megtalálása után lehetséges.

Mindig inkább a klasszikus, elegáns vonalra törekszünk, minőségi kivitelezéssel.

Ennél a lakásnál a kék kiegészítők kapták a főszerepet, kék székek, díszpárnák és képek segítették a hangulat megteremtését.

Az új tulajdonos bérbeadási szándékkal vásárolta az ingatlant, és 1-2 nap alatt bérbeadta havi 130.000 Ft-ért.

Szeretnél többet tudni arról, hogy miért pont ilyen elvek mentén rendezzük be a lakásainkat? Nézd meg a Home Staging Gyorstalpalót, hasznos lehet ebben a témában.