SÁRGA ÉS ZÖLD

Városi dzsungel

  • 28 nm, 3. emelet
  • Vásárlás időpontja: 2016. október
  • Első eladás időpontja: 2017. március
  • Második eladás időpontja: 2018. február

Már az első percben megláttuk benne a lakásbefektetési lehetőséget. A lakás rendkívül jó helyen van, 3. emeleti, belső udvarra néz. Ráadásul a lokáció is kedvező, a lépcsőház bejárata egy sétálóutcában, a Keleti pályaudvarra vezető aluljárótól 10 méterre van.

Amikor megvásároltuk, nem volt sem WC, sem fürdőszoba a kislakásban, így ezek kialakítása teljes mértékben ránk várt.

Képzeljétek, ezt a lakást kétszer is eladtuk. De mielőtt belekezdek a teljes sztoriba, nézzünk egy pár előtte képet.

A lakás korábban egy idős néni tulajdonában volt, aki hirtelen meghalt, és az örökösök nem szerették volna a lakás kiürítését magukra vállalni, így lényegében mindent otthagytak. Találtunk ott eldugott kincseket, régi kelméket, kabátokat, varrógépet, Herendi porcelánt, de még családi képeket is. Utólag belegondolva elég felkavaró volt érzelmileg a lakás kiürítése.

Aztán kezdődhetett a munka oroszlán része. Új falat tettünk be a konyha végébe, kialakítottuk a fürdőszobát, szigeteltük a mennyezetet, cseréltük mindenhol a villanyvezetékeket, újrahúztuk a vizet, kialakítottuk a villanyfűtést, újravakoltunk, burkoltunk stb. A végeredmény magáért beszélt. Ezt a projektet már teljes mértékben szakemberek segítségével vittük végig, és kialakult a csapat, akikről úgy gondoltuk, hogy a későbbiekben is együtt szeretnénk velük dolgozni.

2017 februárban készült el a projekt, márciusában értékesítettük. Ekkor még berendezés nélkül.

A 2. körös eladás

Egy kedves vidéki házaspár vette meg a lakást, akik többször tartózkodnak Budapesten, és szükségük volt egy pesti tartózkodási helyre is.

Nagyon szerették a lakást, de az élet úgy hozta, hogy mégis meg kellett válniuk tőle.

Mivel folyamatosan követték a munkáinkat, így 2018 elején minket kértek fel, hogy kicsit csinosítsuk ki a lakást, és készítsük fel az értékesítésre.

A felkérésnek örömmel eleget tettünk, pár meglévő bútortól megváltunk és párat hozzátettünk a berendezéshez. A lakás kapott egy stylingot, pár kiegészítőt, színeket és hangulatot. Teljesen megváltozott pár nap alatt, lényegében ezt a részt imádjuk a legjobban, mikor az amúgy is szép lakást gyönyörűvé varázsoljuk.

A lakásárak folyamatos emelkedése, és a lakás eladásra történő felkészítése jelentős profitot hozott a korábbi tulajdonosoknak.

Tudod miért nem elég, ha csak berendezel egy lakást ahhoz, hogy a maximumot hozd ki belőle? A Lakberendezés vagy Home Staging cikkünkben leírjuk.