BÉRBEADÁSI KISOKOS

11 pontból álló lista arról, hogy mire figyelj a lakásod bérbe adásánál

Mindenki hallott már rémtörténeteket arról, hogy az albérlők tönkre teszik a lakást és több százezres tartozásokat hagynak maguk után.
Ha mindent a Bérbeadási kisokosunk szerint csinálsz, akkor ígérjük, hogy minimalizálod a kockázataidat.

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

A Kislakás Invest célja, hogy segítsen a kisbefektetőknek eligazodni a lakásbefektetések rejtelmeiben.
Az ingatlanbefektetés nem egyszerű műfaj.
Mi kihozzuk belőle a legtöbbet! Megtaláljuk a tökéletes ingatlant, felújítjuk, berendezzük, stylingoljuk és értékesítjük.

KIK VAGYUNK MI?

Kabai Barbara és Rogács János (házaspár) A Kislakás Invest Kft.-t 2017-ben alapítottuk, de már több éve foglalkozunk ingatlanfejlesztésekkel magánoldalon.
Közgazdászok vagyunk, főiskolai/egyetemi végzettséggel, több mint 10 éves középvezetői és menedzseri munkatapasztalattal, de jó lehetőségeket láttunk az ingatlanpiacban, és ezért indultunk ebbe az irányba. Ráadásul időközben született egy kisfiúnk, így a multikörnyezet nem éppen volt ideális világ a továbbiakban számunkra. Bővebben itt olvashatsz rólunk.

ADATVÉDELEM

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozáskor és/vagy megrendeléskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik kiküldött elektronikus levélben lévő leiratkozási linkre való kattintással.
Az Adatkezelési tájékoztató itt érhető el.
Az Általános szerződési feltételek itt olvashatók.